Palīdzība & informācija par kontaktlēcām, brillēm & Alensa

Uzziniet visu par mūsu brillēm, kā lietot kontaktlēcas, kā par tām rūpēties un atbildes uz visiem biežākajiem jautājumiem par lēcām šeit- ērtajā informācijas portālā. Pārlūkojiet dažādās lapas un sadaļas un Jūs noteikti atradīsiet meklēto informāciju. Šajā portālā varēsiet atrast informāciju arī par pirkumiem, pasūtījumiem, sūtījumiem un klientu apkalpošanu!

Informācijas portālā atradīsiet visu, kas Jums ir nepieciešams!

LĒCAS & REDZE

Ieteikumi un informācija par kontaktlēcām Informācija & ieteikumi par kontaktlēcām

Izvēlies vienu no informācijas sadaļām lejā, kuras satur dažāda veida padomus, ceļvežus, jautājumus un daudz ko citu un uzzini vairāk par kontaktlēcām un acs aprūpes precēm visumā!

BRILLES

Uzzini vairāk par brillēm un saulesbrillēm Lasīt vairāk par mūsu brillēm un saulesbrillēm

PALĪDZĪBA & INFORMĀCIJA

Alensa klientiem Palīdzība & informācija klientiem

Vai Jūs vēlaties pasūtīt no Alensa un vēlaties uzzināt visu, kā mūsu internetveikals darbojas? Vai arī Jūs tikko esat veicat pasūtījumu un Jums ir kāds jautājums? Nemeklējiet tālāk un ieskatieties kādā no sadaļām lejā un atrodiet atbildes uz saviem jautājumiem!

PAR MUMS

Par mums

Vai vēlaties uzzināt vairāk par mūsu kompāniju, par mūsu noteikumiem, nosacījumiem un privātuma regulām? Vai arī vēlaties atrast labāko veidu kā ar mums sazināties? Tādā gadījumā, ieskatieties vienā no sadaļām: